Vorige pagina
Jaarlijkse Boekenmarkt

Op zaterdag 30 augustus 2003 was er weer onze grote markt van tweedehands boeken. Dit jaarlijkse evenement werd voor de vijfde keer georganiseerd door de Koedijkslandenschool uit Meppel. De school is al vanaf het begin van de herbouw van de molen een enthousiaste deelnemer in verschillende projecten met als doel het Steunfonds Molen de Weert financieel te ondersteunen.
 
Al om tien uur 's morgens was het marktplein de Wheem in Meppel ingericht als een nostalgische boekenmarkt. In een achttal grote kramen werden de vele honderden romans, bundels, jeugdboeken, stripboeken en tijdschriften te koop aangeboden.

Ook liefhebbers van muziek en Cd-rom spellen kwamen ruimschoots aan hun trekken. In een aparte kraam waren verscheidene Cd-rom's uitgestald.

Leerlingen en leerkrachten deden hun best om de boeken en overige koopwaar zoveel mogelijk "aan de man" te brengen. Aan publiek was geen gebrek. Tussen een enkel buitje door scheen de zon uitbundig. Tot een uur of vijf in de middag bleef het dan ook gezellig druk.
De opbrengst van deze geslaagde boekenmarkt was maar liefst 1235 euro!

 
Vorige pagina